Tempo
Diana en Lisa
Kaj
Geni
home
ineke
gerrit
tempo
diana
lisa
kaj
geni
gastenboek
links

 

Tempo 12-05-79 tot 5-05-1993

Tempo, bastaard griffon, kwam uit de krant. Destijds voor fl. 100,= aangeschaft. We gingen kijken en waren verkocht. Midden in de woonkamer was een afgeschermd deel en daar zaten de pups in. Moeder ging er naar believen in of uit. De pups groeiden op temidden van het gezin; er liepen 3 kleine kinderen rond. Ze was een geweldige hond en haar leven lang was ze gek op kinderen.

Een paar weken later konden we haar halen, midden in onze vakantie. Geen probleem vakantie afgelast en hond gehaald. We hadden al zoveel gelezen dat we wisten dat ze de komende weken met van alles en nog wat in aanraking moest komen. Vliegtuigen, treinen, auto's, kinderboerderij, speelplaats, markt etc. er was geen ontkomen voor haar aan: ze moest mee en ze vond met name al die mensen helemaal het einde.

Met Tempo zijn we bij Jo Lubbers in Muiden op gehoorzaamheidscursus geweest. We hebben geweldig veel geleerd daar. Tempo heeft haar A- en B- diploma gehaald.

Volgen
Volgen voor het A-diploma (1980)

 

Nadat Tempo het B-diploma gehaald heeft, hebben we op het gebied van trainen weinig meer met haar gedaan. Alles stond in het teken van ons toen jonge gezinnetje. Tempo heeft 3 kinderen zien komen en ging bijna overal mee naar toe. Ze was gek op onze kinderen en alle vriendjes en vriendinnetjes die over de vloer kwamen, vond ze geweldig. In die tijd dachten wij nog dat bijna elke hond dat wel had; veel later beseften we pas hoe we met haar geboft hadden.