Wie zijn wij

Graag stellen we ons voor

Wij zijn Gerrit en Ineke Post. Samen vormen wij GenIDogs. De passie voor honden delen we. Op dit moment zijn wij tijdelijk zonder hond.

Ineke is Kynologisch Gedragstherapeut en aangesloten bij de NVGH onder nummer 1339. Als Gedragstherapeut en Kynologisch Instructeur (geaccrediteerd door de Raad van Beheer) was ze 11 jaar verbonden aan Hondenschool De Wolfskamer in Huizen. 

De aansluiting bij NVGH en Raad van Beheer staat garant voor kennis die up to date is. Ineke is dan ook geregeld bij diverse bijscholingen te vinden. Het lesgeven is net als honden haar passie en dit combineert ze met het lesgeven aan toekomstige instructeurs bij O&O. Geregeld geeft ze lezingen op diverse locaties. 

Gerrit heeft zich na 45 jaar in de ICT gewerkt te hebben helemaal op zijn passie honden toe kunnen leggen. Na zijn afscheid als penningmeester van O&O en hoofdredacteur van Los Vast publiceert hij op dit moment de nieuwsbrief van Tinley. Daarnaast verricht hij vele werkzaamheden achter de schermen van GenIDogs en de binnenkort op te starten activiteit op het gebied van hypnotherapie (GeniMind).